Mukana retkellä oli 8 urheaa sudenpentua ja johtajat. Lipunnoston jälkeen siirryimme avannon tekoon Annukan ja Peten avustuksella. Jää oli yllättävän paksua, vaikka talvi on ollut mitä on. Kaikki saivat sahata ja kairata jäätä. Välillä osa porukasta kantoi polttopuita kotaan ja sisälle.

Syönnin jälkeen oli vuorossa lohikäärmeen metsästystä. Porukka jaettiin kolmeen ryhmään ja jokainen ryhmän jäsen sidottiin kiinni peitseen, näin partiolaiset toimivat yhdessä. Sitten jokainen ryhmä metsästi peitsellä oman värisensä lohikäärmeen puiden sokkeloista.

Metsästyksen jälkeen kannoimme vedet saunalle. Kesken puuhien järveltä alkoi kuulua moottorikelkan ääniä ja menimme kaikki katsomaan miksi kelkat tulevat saunan rantaan. Paikalle tulivat Jouni, Antti ja Pete kahdella moottorikelkalla ja mönkijällä. Pojat saivat kyydin pulkkamäkeen ja villisikatarhalle. Syötimme siat ja possut.

Sitten olikin aika jatkaa matkaa mäkeen. Eikun pojat kelkkoihin ja menoksi (katso video).

Kesäkodille saavuttaessa olikin ruoan tekoa. Tällä kertaa tarjolla oli perunamuusia ja jauhelihapihvejä/pullia. Kaikki saivat muotoilla omat pihvit, muusta huolehti Annukka. Ruokailun jälkeen oli aikaa leikkeihin ja vapaaseen puuhasteluun. Ilta kului saunaa ja tupaa lämmittäessä. Pojat odottelivat innokkaasti avantoon pääsyä. Saunan jälkeen paistoimme vielä lettuja ennen nukkumaan menoa.

Aamupalan jälkeen nostimme lipun salkoon. Sunnuntain ohjelmaan kuului kuvasuunnista. Jokainen yksinään sai etsiä kuvan osoittamasta paikasta kirjaimen. Kirjaimista muodostui sitten linnun nimi, varpuspöllö.

Suunnistuksen jälkeen teimme vielä lumesta toukan Kesäkodin pihalle. Vielä ennen lähtöä paistoimme makkaraa kodassa ja laskimme lipun.

Hakijat jo saapuivatkin ja kannoimme tavarat autoihin ja suuntasimme kohti koloa ja kotia. Näin Leopardien yöretki oli päättynyt.

SUURET KIITOKSET JOUNILLE, ANTILLE, PETELLE JA ANNUKALLE!

avanto2_small.jpg avanto3_small.jpg avanto1_small.jpg
hpim4181_small.jpg lohikrmeenmetsstyst_small.jpg hpim4193_small.jpg
vedenhakumatka_small.jpg mnkijllmkeen_small.jpg kelkallaajelua_small.jpg
villisikatarhalla_small.jpg mess1_small.jpg vlillmentiinojaan_small.jpg
nukkumaaika_small.jpg makkaranpaistoa_small.jpg pojattoukanselss_small.jpg
toukanper_small.jpg toukanruokaa_small.jpg

Photo album created with Web Album Generator