Pertun Tähkäpartio ry

yla1222.jpg
partiologo

Etusivu

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Linkit

Arkisto

VotoMaraton 7.-8.11.09 Mikkelissä

Luovuuden haastava valokuvauskilpailu Järvi-Suomen partiolaisille

24tuntia/24kuvaa/24aihetta

Kerran tunnissa paljastetaan aihe, josta joukkueet pyrkivät ottamaan mahdollisimman kuvaavan kuvan. Kilpailuaika on 24 tuntia, jonka aikana 24 aiheisiin sopivaa kuvaa on oltava otettuna, ja jonka jälkeen filmit on palautettava kehittämistä varten. Kuvien valmistuttua jokainen joukkue tekee kuvistaan kuvakollaasin, eli järjestää kuvat kartongille. Kuvakollaasissa saa olla kuviin liittyviä selityksiä helpottaakseen (tai vaikeuttaakseen) arviointia.

Joukkue

Joukkue muodostuu 3-5 henkilöstä, jotka ovat vähintään 15-vuotiaita (samoojat, vaeltajat ja johtajat). Jokaisella joukkueella on käytössään yksi oma filmikamera (siis ei enempää, eikä digikameraa), johon saa yhden filmin kilpailun alkaessa (ei omia filmejä).

Joukkueet jaetaan kahteen sarjaan kameroiden perusteella; Pokkarit ja Järjestelmäkamerat. Luovien tuotosten lisäksi toivotaan yhteishenkeä ja leikkimielistä otetta kisaan.

Arvostelu

Kuvat arvostellaan aiheittain ja sarjoittain. Jokaisen aiheen kuvat laitetaan paremmuusjärjestykseen siten, että paras kuva saa 5 pistettä, toiseksi paras 3, ja kolmanneksi paras yhden pisteen. Maksimipistemäärä on siis 24x5 eli 120 pistettä.

Arvostelussa otetaan huomioon mm. kuvanlaatu, aiheen toteutus ja omaperäisyys. On myös toivottavaa, että jokaiselta joukkueelta löytyy kuvista jokin yhdistävä tekijä, se joukkueen "oma juttu". Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun osallistuvien tulisi ilmoittautua viimeistään 27.10.2009 Polun kautta. Ilmoittautuminen mieluiten joukkueittain. Jos sinulla ei ole joukkuetta voit ilmoittautua silti, varmasti on mahdollista että pääset muuhun valmiiseen joukkueeseen tai joukkueettomista muodostetaan joukkue.

Samalla olisi hyvä kertoa ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista. Ilmoita myös, jos tarvitset yösijaa Mikkelissä perjantain ja lauantain väliselle yölle.

Osallistumismaksu 25 euroa per henkilö (sisältää mm. ruuat ja filmirullan). Piiri lähettää laskun.

Mitä muuta VotoMaratonilla tapahtuu

Tarkoituksena on valvoa koko 24 tuntia, mutta ainakin silloin kun kuvia ollaan kehittämässä niin päiväunet ovat ihan suositeltavia. Ota halutessasi makuualusta ja -pussi mukaan, sillä paikanpäällä ei ole varattuna patjoja tms. nukkumista varten.

Aikataulua

lauantai
-aamulla aamupalaa pitkämatkalaisille n. klo 8
-kaikki osallistujat saapuvat lauantaina viimeistään klo 9, jolloin annetaan ohjeistus kisaan
-ensimmäinen aihe klo 10 -> kilpailu alkaa
-tarjotaan lounas, välipala, päivällinen, iltapala ja paljonpaljon kahvia, omatkin eväät toki sallittuja (keittiö kuitenkin varattu lähinnä yhteisten ruokien tekoon)
-uusi aihe joka tunti
-illalla ja yöllä järjestettyä ohjelmaa, jotta valvominen kävisi helpommin

sunnuntai
-aamupala klo 8, myöhemmin lounas ja välipala
-viimeinen aihe klo 9, kuvausaika loppuu klo 10, jolloin filmit palautetaan täysinä
-kuvat hoidetaan järjestäjien toimesta valokuvausliikkeeseen kehitettäviksi
-valmiit kuvat tuodaan joukkueille, jotka järjestelevät ne kuvakollaasiksi
-tuomaristo vetäytyy valmiiden töiden kanssa arvostellakseen ne
-joukkueiden pisteet paljastetaan, ja selviää kuka on voittaja

Järjestelyistä vastaa Pertun Tähkäpartion vaeltajaryhmä Kurttumummot

Muutokset kaikkeen edellä mainittuun ovat mahdollisia.

Jos on kysyttävää niin ottakaa yhteyttä!
Anja Hausen
040-7423481
unutsi ät gmail.com

Takaisin etusivulle >>>