Pertun Tähkäpartio ry

sahly.jpg
partiologo

Etusivu

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Linkit

Arkisto

Pertun Tähkäpartio ry

Tiedote 2.5.2008

Vuosikokousuutisia

Pertun Tähkäpartion vuosikokouksessa 29.4. päätettiin järjestää koko perheen avoin tapahtuma. Maanantaina 19.5. järjestettävään Äiteen pyräys -tapahtumaan ovat tervetulleet kaikki pertunmaalaiset. Ulkoilmatapahtumassa on tehtävärasteja Äiteen lenkin varrella.

Kokous hyväksyi taas laajan toimintakertomuksen viime vuodelta. Järjestettiinhän vuonna 2007 suuri lippukuntaleiri Pertunmaalla yhteistyössä helsinkiläisen Kaskipartion kanssa. Leirillä oli 80 osallistujaa ja helsinkiläisiä tutustutettiin Pertunmaan elinkeinoihin ja vapaa-ajan toimintaan eli käytiin muun muassa Jari ja Katriina Lepän maatilalla, poimittiin marjoja ja soudettiin kirkkoveneillä.

Isoja tapahtumia järjestettiin useita: laskiaislystit Kisarannassa veti yli 100 henkeä, puurojuhla 50, laulutilaisuus vanhainkodilla leirin yhteydessä 40, Äiteen pyräys partiotaitokilpailuun osallistui 20 partiolaista ja syksyn metsäretkiviikonloppuun 15. Pienempiä retkiä ja kilpailuja oli 10. Lippukunnan lehti ilmestyi kolme kertaa, ja kotisivuille kerättiin ajankohtaisaineistoa ja kuvia tapahtumista.

Kaikki toiminta järjestettiin talkoovoimin eikä uusia hankintoja tehty. Näin kulut saatiin pysymään alle 3 000 eurossa. Kunnan ja seurakunnan avustuksia saatiin 1 620 euroa. Oma varainhankinta onnistui taas hyvin, ja lippukunnan talous on kunnossa, mutta suurta ihmetystä herätti kuitenkin kunnan niukka tuki partiotoiminnalle.

Tämän vuoden ohjelma painottuu vartioiden ja sudenpentujen viikkokokouksiin ja retkiin, tammi-maaliskuussa järjestettiin jo 5 vaeltajien, vartioiden ja sudenpentujen yöretkeä.

Kesällä tähkäpartiolaisia osallistuu Lapin vaellukseen Hirvi-Partion kanssa ja meripartioleirille Sauvossa. Syksyllä jatketaan lettuillalla 26.8., retkillä ja muulla toiminnalla. Päätettiin myös järjestää kolon ulkovaraston kunnostustalkoot syksyllä.

Lippukunnanjohtajana jatkaa Henrik Hausen ja varajohtajana Annukka Lehtimäki. Lisäksi hallitukseen valittiin Lasse Valo, Annukka Räisänen, Mari Latvanen ja Jenni Latvanen. Timo Kaihilan aloitteesta päätettiin selvittä, voisiko lippukunnan sääntöihin lisätä kannattajajäsenmaksut. Nyt aikuisten kannattajajäsenten jäsenmaksu on aika korkea ja se menee suurimmaksi osaksi Suomen Partiolaisille, vakuutuksiin ja lehtien tilausmaksuihin.

Toimintakertomus vuodelta 2007 >>>
Toimintasuunnitelma vuodelle 2008 >>>

Palaute ja yhteydenotot >>>

Takaisin pääsivulle >>>